OLAPLEX – Reparerar hårets bindningar under färg behandlingen

OLAPLEX

OLAPLEX FINNS NU PÅ LADIES & GENTLEMEN SOM SALONGSBEHANDLING – MOLEKYLEN SOM SKYDDAR OCH REPARERAR HÅRETS BINDNINGAR UNDER FÄRB BEHANDLINGEN.

Sensation produkten från USA som används kändisfrisörer världen över har nu kommit in till oss på salongen. Från 200kr i tillägg i samband av våra alla färg behandlingar (färg, toning, slingor, avfärgning) kan våra kunder få Olaplex som skyddar håret under färg processen och reparerar hårets bindningar (även under keratinbehandlingar och permanent). Resultat blir ett friskare hår och ger oss frisörer ett verktyg som kan ta din färg upplevelse till en helt ny nivå. Olaplex rekommenderas till alla torra och skadade hår som inte vågar färgar håret. Olaplex är fri från silikoner, sulfater, ftalater, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur.

olaplex_before-after

Bilden ovan kommer från Olaplex instagram-konto är (fotograferad med gånger 1000 förstoring) visar hur ett hår som har utsatts för blekning med 6 % under 2 timmar. Med Olaplex till vänster visar bilden hur håret är fortfarande intakt, friskt och till höger där Olaplex inte används visar håret är skadat och poröst.

Vill du veta mer om Olaplex i våra färgbehandlingar ring oss till salongen 08-82 06 31

Ladies & Gentlemen Hair Studio finns i Solna Centrum.

Boka tid