Vilka är vi?

Vi är den trendiga salongen i Solna som erbjuder allt från dam- och herrklippning till reparerande behandlingar. Hos oss träffar du passionerade och kreativa frisörer med hög trendkoll som brinner för att du ska känna dig omhändertagen och nöjd. Här hittar du noga utvalda hårvårdsprodukter från bland annat Joico, Redken, Ref, R+Co, Maroccanoil, Sebastian, Loreal och Olaplex.

Vad kan vi erbjuda Dig?

Vi erbjuder det mesta inom hårvård. Från färgning, toning, slingor/folieslingor, gråhårstäckning för män, permanent, behandlingar samt uppsättningar. Eftersom vi finns i en galleria erbjuder vi självklart drop-in. Hos oss får du tid från 5 – 30 min i mån av tid.

Tveka inte att komma förbi om du vill klippa dig på språng eller boka tid. Givetvis hjälper vi dig även med kostnadsfri konsultation. Kom till oss med dina idéer.

Under helger samt högsäsong (jul, påsk, midsommar) rekommenderar vi att man bokar tid.

Har vi färgen som passar dig?

Färgning är något som skall överlåtas till frisören. Förutom att vi är utbildade att hantera dessa kemikalier, så vet vi på bästa möjliga sätt hur vi skall gå till väga för att uppnå ditt önskemål och att ditt hår ska behålla sin kvalité. Vi använder oss av Wella Professionals färg och toningsystem. Med deras över 100 års erfarenhet av branschen är det en självklarhet för oss vi väljer att jobba med deras färg. Vi blir ständigt utbildade av deras färgtekniker för att hålla uppdaterade inom det senaste inom färg och klipptekniker.

Är Du blond och har blivit gul av solen? En lätt toningsbehandling gör att Du får tillbaka ditt friska hår med en kall, blond nyans med mycket glans. Är Du en man och har börjat få grått hår? Med L’Oreal Homme Cover 5 ”kamouflerar” man de grå håren och tonas ned till 50 %. Detta ger ett mycket naturligt resultat på män och tar endast 5minuter att utföra behandlingen. (Rekommenderas att göra i samband med en klippning.) Eller är Du en kvinna +50år med 100 % vitt hår men är rädd för att färga håret för att det kommer se ”onaturligt” ut? Då har vi L’Oreal Color Supremé för dig, som är en färg som täcker dom vita håren 100 % men med ett transparent skiftning. Detta ger ett mycket naturligt resultat mot de mognare kvinnors hy och toner.

Kom in till oss för en kostnadsfri konsultation om vad som just matchar dig.

Har vi den rätta produkten för dig?

Produkter som säljs hos frisören erhåller självklart en högre kvalité än vad som säljs i dagligvaruhandeln. Vi väljer ut noga de varumärken vi säljer för att tillfredsställa våra kunders behov. Eftersom vi har ett nära samarbete med våra leverantörer, har vi god produktkännedom på våra produkter som vi säljer och använder under behandlingar.

Är du ute efter hårvård som är utan sulfater, parabener, silikoner, DEA och syntetiska färgämnen? Kom in så berättar vi mer om ABBA.

Är du ute efter de ultimata produkterna inom håruppbyggnad? Eller rent av förstklassiga stylingprodukter?

Vi har ett brett sortiment för alla plånböcker och erbjuder ständigt attraktiva kampanjer på dom mest efterfrågade produkterna. Titta in in på vår blogg eller gå med vår Facebook-sida så kan du ta del av de senaste nyheterna och trenderna.

Se våra varumärken

Ladies & Gentlemen Hair studio

Hotellgatan 15, 17145 Solna | tel. 08-82 06 31 | info@lg-hair.se