OLAPLEX

Olaplex har det senaste året varit världens mest omtalade skönhetsprodukt! Den används av över 400.000 salonger i mer än 150 olika länder. Detta beror inte på enorm marknadsföring eller snygga förpackningar utan helt enkelt på att Olaplex är den först och enda produkten på marknaden som sammanlänkar hårets svavelbindningar – detta är vetenskapligt bevisat! Listan över världs-kändisar som bara måste ha Olaplex i sina hår växer kontinuerligt och inkluderar Kardashians, J-Lo, Paris Hilton, Drew Barrymore, Cameron Diaz, Charlize Theron m.fl. Precis som den kända hashtaggen säger, Olaplex is not a trend, it’s a revolution!

MALIBU C

Produkterna från Malibu C baseras på C-vitamin och andra antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret och lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Malibu C förbereder håret inför alla typer av kemiska behandlingar och ger dig som frisör en “ren canvas” så att dina färgresultat blir precis som du hade tänkt dig, utan obehagliga överraskningar!

SEBASTIAN

På 70-talet var LA-stylisten Geri Cusenza bestämd på att pusha saker ännu längre, och ta en generation av ”flower power” till orädda hårstilar. Sebastian Professional blev grundat på denna princip, av djärvt hårmode. En törst för innovation och förändring av spelet har varit Sebastian Professionals motto från början, och det har inte ändrats idag. Djärv, spännande hårvård – för allas smaker.

REUZEL

Grundarna bakom Reuzel Pomade, Leen and Bertus, lärde sig klippa hår när de bara var fjorton år. Med en förkärlek till barbering och rock n roll kom de senare att starta Schorem Haarsnijder en Barbier, en barbershop i Rotterdam. Under alla år i barbershopen lärde de sig hur ett bra pomade ska vara och startade sitt eget varumärke. Reuzel är ett holländskt ord som betyder fett. Namnet antogs för att spegla historien då pomade ofta tillverkades av animaliska fetter med tillsatt doft av äpple.

Ladies & Gentlemen Hair studio

Hotellgatan 15, 17145 Solna | tel. 08-82 06 31 | info@lg-hair.se